Krivična prijava zbog šale na račun Milice Rakić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava zbog "šale" na račun Milice Rakić

Predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) podneo je danas krivičnu prijavu protiv Bojana Gaćeše, učesnika rijaliti programa, zbog javnog vređanja morala i najdubljih osećanja građana Srbije, šaleći se na račun četvorogodišnje Milice Rakić, simbola stradanja našeg naroda u NATO bombardovanju.

"Ništa beščasnije i uvredljivije građani Srbije, a naročito porodica Milice Rakić, nisu mogli da čuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na televiziji s nacionalnom frekvencijom. Najblaže rečeno, čovek bez mozga, usudio se pred milionskim auditorijumom da se šali na račun nesrećne devojčice koja je izgubila život na najtragičniji način i postala simbol stradanja Srbije. Tragično je i to da takvi ljudi uopšte dobiju priliku da se obrate građanima Srbije, što im omogućava rijaliti program. Ako ovo nije dobar primer da rijaliti truje, vređa i ponižava duhovne i moralne vrednosti našeg naroda, ne znam šta je. Uzdam se u pravosudni sistem naše zemlje koji će, nadam se strogo, kazniti ovog nemoralnog i beščasnog čoveka i očekujem javno izvinjenje građanima od televizije, koja mu je dala priliku da ga čuje cela Srbija", izjavio je narodni poslanik i predsednik POKS, Žika Gojković.

POKS podseća da je Bojan Gašeća, učesnik rijaliti programa Zadruga, juče izjavio kroz osmeh: "Gde je bila mala Milica tokom bombardovanja 1999.godine? Svuda!"

"Te njegove reči, sve govore, gde je Srbija danas, kuda ide naše društvo i u šta se pretvorilo, samo 19 godina nakon bombardovanja i 73 godine od ukidanja kraljevine", dodao je Gojković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.