Kraj za NATO?

Izvor: B92, 07.Jul.2022, 08:33

Kraj za NATO?

Bivši izraelski obaveštajac Jakov Kedmi predviđa da će se NATO raspasti.

On je naglasio da Severnoatlantska alijansa treba da nestane zbog svoje beskorisnosti.

"Kao vojna sila, on (NATO) ne predstavlja ništa", uveren je Kedmi.

"NATO je organizacija koja može samo da zakomplikuje odnose i uvuče Sjedinjene Države u sukob koji oni ne žele. NATO ne može pomoći Sjedinjenim Državama", kazao je Jakov Kedmi za Voenije delo, prenose "Novosti".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Bivši obaveštajac napominje da je potpuno besmisleno da Vašington razvija i finansira ozbiljne vojne baze za NATO, na primer, u Norveškoj ili Finskoj, jer te evropske baze i dalje neće moći da zaštite Vašington, Njujork ili Los Anđeles od ruskog udara.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NATO ĆE RASPASTI, AMERIKA NE MOŽE DA SE ZAŠTITI OD RUSIJE" Šokantne poruke iz Izraela

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2022

Bivši izraelski obaveštajac Jakov Kedmi predviđa raspad NATO pakta...On je naglasio da Severnoatlantska alijansa treba da nestane zbog svoje beskorisnosti...- Kao vojna sila, on (NATO) ne predstavlja ništa - uveren je Kedmi...- NATO je organizacija koja može samo da zakomplikuje odnose i uvuče...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.