Komesar za bezbednost: Grobari za primer

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Mar.2012, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komesar za bezbednost: Grobari za primer

Komesar za bezbednost Hajduka, Milan Sredanović, bio je umoran, ali i zadovoljan posle utakmice.
Još jedan spektakl je prošao baš kako su u Kuli svi priželjkivali, bez incidenata. Čak 800 Grobara korektno je bodrilo ljubimce, bez oštećenja inventara, ubacivanja nedozvoljenih sredstava na teren ili pogrdnog skandiranja.
POMEN ŽRTVAMA BOMBARDOVANJA
Pre početka utakmice, minutom ćutanja odata je pošta svim žrtvama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << NATO agresije, pošto se u subotu navršilo 13 godina od početka bombardovanja.
Kula je u toku bombardovanja bila meta napada šest puta, dok je Hajduk u to vreme igrao prijateljske utakmice sa novosadskom Vojvodinom, uprkos stalnoj vazdušnoj opasnosti.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Komesar za bezbednost: Grobari za primer

Izvor: Utakmica.rs, 26.Mar.2012

Komesar za bezbednost Hajduka, Milan Sredanović, bio je umoran, ali i zadovoljan posle utakmice. Još jedan spektakl je prošao baš kako su u Kuli svi priželjkivali, bez incidenata. Čak 800 Grobara korektno je bodrilo ljubimce, bez oštećenja...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.