Komandant Kfora: Ostajemo posvećeni očuvanju bezbednosti na KiM

Izvor: B92, 14.Dec.2023, 10:42

Komandant Kfora: Ostajemo posvećeni očuvanju bezbednosti na KiM

Komandant Kfora Ozkan Ulutaš posetio je bazu Noting Hil u Leposaviću i istakao da NATO misija ostaje posvećena svakodnevnoj i potpunoj implementaciji mandata UN

On je razgovarao sa komandantom baze Noting Hil i osobljem Kfora koje patrolira duž administrativne linije.

Ulutaš je, takođe, posetio srpsku pravoslavnu crkvu Sveti Vasilije Ostroški, gde ga je dočekao otac Milutin Popadić, objavljeno je na Fejsbuk stranici Kfora.

Tokom susreta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << komandant Kfora rekao je da je "Kfor apsolutno posvećen svakodnevnoj i apsolutnoj implementaciji UN mandata, sa ciljem da se osigura bezbedno okruženje za sve ljude koji žive na Kosovu", kao i sloboda kretanja.

On je dodao da je Kfor spreman da odgovori na svaku situaciju koja može da ugrozi bezbednost i da NATO misija nastavlja da pruža "neophodni bezbednosni okvir za dijalog Beograda i Prištine, kako bi se krenulo napred".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.