KRATKO I JASNO: Oglasio se NATO povodom smrti Navaljnog, evo sta je Stoltenberg izjavio

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 15:16

KRATKO I JASNO: Oglasio se NATO povodom smrti Navaljnog, evo sta je Stoltenberg izjavio

Pred Rusijom će biti teška i ozbiljna pitanja

Oglasio se generalni sekretar NATO-a povodom smrti ruskog političara Alekseja Navaljnog.

Sve činjenice u vezi sa smrću ruskog opozicionog političara Alekseja Navaljnog moraju biti utvrđene, a Rusija mora da odgovori na ozbiljna pitanja, izjavio je generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg.

- Duboko sam zabrinut zbog izvještaja koji stižu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Rusije da je Aleksej Navaljni mrtav. Sve činjenice moraju biti utvrđene. Pred Rusijom su ozbiljna pitanja na koja treba da odgovori - rekao je Stoltenberg uoči Minhenske bezbednosne konferencije.

Ranije tokom dana ruska zatvorska služba saopštila je da je Navaljni preminuo u zatvoru i dodala da se uzroci smrti utvrđuju.

(Srbija Danas/Novosti)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stoltenberg: NATO je jači od Rusije

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2024, 13:01

MINHEN - Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je danas da je NATO vojno jači od Rusije, kao i da je Sjevernoatlanska alijansa postala snažnija nego prije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.