KOLINDA SE OBRUKALA ZA MEDALJU Postavila cestitku povodom ulaska u NATO na laznom Tviter profilu Filipa Vujanovica

Izvor: medio.rs, 06.Maj.2017, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLINDA SE OBRUKALA ZA MEDALJU Postavila cestitku povodom ulaska u NATO na laznom Tviter profilu Filipa Vujanovica

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović sa svog službenog Tviter naloga uputila je čestitku crnogorskom predsedniku zbog ulaska u NATO

Jedini problem je u tome što je čestitku uputila na lažni Tviter profil, piše portal Index.hr.

Kitarovićeva je u svojoj objavi označila kolegu Filipa Vujanovića, koji uopšte nema Tviter, tako da je Kolinda čestitku objavila na lažnom profilu koji objavljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << poruke imitirajući predsednikovu govornu manu.

Nije dugo trebalo da se javi "Filip Vujanović" i pozove je na piće, a potom se javio i lažni profil bivšeg premijera Mila Đukanovića koji je napisao da će srediti da piće popiju na Svetom Stefanu.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Kolinda pogrešila “adresu”: Čestitala Vujanoviću ulazak u NATO na lažnom tviteru, i još uvek nije uočila grešku!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Maj.2017

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović je sa svog službenog Tviter naloga čestitala crnogorskom predsedniku Filipu Vujanoviću ulazak u NATO, međutim tu čestitku je uputila na njegov lažni Tviter profil...Welcoming our neighbour #Montenegro to the Alliance. @PredsjednikCG..— Kolinda GK...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.