KOLINDA OPET BRILJIRA Hrvatska predsednica pošteno se OBRUKALA pred Crnogorcima

Izvor: Blic, 06.Maj.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLINDA OPET BRILJIRA Hrvatska predsednica pošteno se OBRUKALA pred Crnogorcima

Tokom dve godine mandata hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović napravila je mnogo gafova. Poslednji u nizu napravila je pre nekoliko dana, pokušavajući da, u maniru dobre diplomatske prakse, čestita susednoj Crnoj Gori ulazak u NATO i propisno nasmejala Tviteraše.

Kitarovićeva je na svom Tviteru upitila čestitku na engleskom jeziku susednoj Crnoj Gori povodom ulaska u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << NATO i tagovala kolegu Filipa Vujanovića. Ili je bar ona mislila da je tako.

Welcoming our neighbour #Montenegro to the Alliance. @PredsjednikCG

Nalog pod imenom Filip Vujnović na Tviteru zapravo je šaljivog karaktera, a da stvar bude još gora crnogorski predsednik ni nema nalog na toj mreži.

To nije sprečilo lažnog Vujanovića da se našali sa "koleginicom" iz Hrvatske i imitirajući način na koji pravi Vujanović govori pozove hrvatsku predsednicu "na dojč" uz poljubac i srce.

@PredsjednikCG @KolindaGK Hvala na iskrrrenim cestitkama Kolinda, Filip i ja cemo se potrruditi da obezbijedimo ispijanje dojcha na Svetom Stefanu slava mu i milost

Na objavu se nadovezao i lažni tvter nalog lidera DPS i bivšeg premijera Mila Đukanovića koji je naveo da će srediti da to ispijanje bude na Svetom Stefanu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.