KO NAM DOĐE S MAČEM UMREĆE OD MAČA Ruski zvaničnik ODBRUSIO NATO-u nakon njihovih JEZIVIH pretnji: Imamo TRI puta više municije od SAD-a i Evrope zajedno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 22:14

"KO NAM DOĐE S MAČEM UMREĆE OD MAČA" Ruski zvaničnik ODBRUSIO NATO-u nakon njihovih JEZIVIH pretnji: Imamo TRI puta više municije od SAD-a i Evrope zajedno!

Zvaničnik Alijanse je ranije rekao da su spremni na sukob sa Rusijom
Poslanik Državne dume iz krimskog regiona, rezervni general-major Leonid Ivlev, je povodom izjave o spremnosti NATO-a za sukob sa Rusijom, pozvao vojnu alijansu da se seti zaveta ruskog kneza Aleksandra Nevskog: "Ko nam dođe sa mačem, od mača će i poginuti."
Ranije je šef Vojnog komiteta NATO-a admiral Rob Bauer u intervjuu za list ukrajinskog Ministarstva odbrane "Armiinform" najavio spremnost Alijanse za sukob sa Rusijom.
Prema Bauerovim rečima, NATO je počeo da se priprema za potencijalni sukob 2014. godine, odmah nakon ponovnog ujedinjenja Krima sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.