Izvor: Kurir, 09.Sep.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KANDIDATURA ZA NATO 2009?

PODGORICA, 09. septembar 2008. (FoNet) - Crnogorski ambasador pri NATO Veselin Šuković je izjavio da je realno očekivati da Crna Gora postane kandidat za članstvo u NATO već sledeće godine. "Naša očekivanja su da do samita NATO u Kelnu i Strazburu ispunimo sve faze i međukorake i sa punim pravom očekujemo da nam NATO članice daju status kandidata za punopravno članstvo", kazao je Šuković crnogorskim medijima.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Šuković: CG kandidat za NATO 2009.

Izvor: B92, 08.Sep.2008, 12:37

Podgorica -- Crnogorski ambasador pri NATO-u Veselin Šuković očekuje da Crna Gora postane kandidat za članstvo već sledeće godine... Sledeće godine održaće se samit NATO u Kelnu i Strazburu. "Naša očekivanja su da do tada ispunimo sve faze i međukorake koji se odvijaju u okviru intenziviranog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.