Jutros u Zvečanu: Specijalci, KFOR, bodljikava žica... (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 31.Maj.2023, 11:42

Jutros u Zvečanu: Specijalci, KFOR, bodljikava žica... (VIDEO)

Jutros u Zvečanu: Specijalci, KFOR, bodljikava žica... (VIDEO) Posle neočekivanih rezultata nasilja koje je KFOR izazvao 29. maja u Zvečanu, radi se na značajnom ojačavanju prstena oko zgrade Opštine.


   
Vojnici KFOR-a bodljikavom žicom pregrađuju prilaze zgradi opštine.
   


Foto i video: Ivan Maksimović




Neočekivani otpor na koji je KFOR naišao >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << kada je napao goloruke Srbe i završio sa nekoliko desetina ranjenih pripadnika te NATO podgrupe, naterao ih je da ojačaju svoje kapacitete. To se aktivno i ubrzano čini naočigled svih u meri koja do sada nije viđena.
Povećan je broj specijalaca obučenih za razbijanje demonstracija, razvučena je bodljikava žica na udaljenosti od oko 150 metara od same zgrade opštine Zvečan, a prema nekim informacijama doveden je i zvučni top koji služi za ometanje mase zvukom i čak razara zdravlje, tačnije sluh.
Kako je sve izgledalo ovog jutra, pogledajte u nastavku:




   
Ulica koja vodi ka zgradi Opštine, blokirana je duplom bariejrom.    






   
Vojnik obezbeđuje prilaz kraj Radničkog doma, nedaleko od zgrade opštine Zvečan, neposredno pre nego što će ostali vojnici razvući bodljikavu žicu.    




   
Iza zgrade opštine Zvečan oprema za napad na mirne učesnika protesta već stalno je u pripravnosti.    




   
Susedna zgrada do sedišta opštine služi kao zaklon vojnicima treniram za razbijanje nasilnih demonstracija, šteta je samo što se oni koriste nasiljem da bi razbili mirne demonstracije organizovane protiv ilegalnih separatističkih nauma koje forsira američki okupator.    




   
Iščekivanje da se nešto dogodi.    





   
Na svim mestima odakle se može osmatrati okolina u blizini zgrade opštine Zvečan, postavljene su vojne straže.    



POGLEDAJTE VIDEO:




* * *

Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.