Jeremić: Nikad u NATO, vojna neutralnost da se unese u Ustav

Izvor: N1 televizija, 16.Nov.2017, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Nikad u NATO, vojna neutralnost da se unese u Ustav

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ocenio je da Srbija "nikako" ne treba da postane članica NATO i da vojna neutralnost zemlje treba da bude uneta u Ustav.

U intervjuu za list Danas, Jeremić je kazao i da nije trebalo premeštati dijalog o Kosovu i Metohiji iz UN na Evropsku uniju, ali je i dodao da je prilikom odlučivanja o tom pitanju bio "usamljen" i nadglasan.

"I danas mislim da to nije trebalo raditi. Ali zanimljivo je da me za to napadaju uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << oni koji su učestvovali u vlasti '90-godina i zbog čije smo politike i došli u situaciju da budemo bombardovani, a da Kosovo postane predmet bavljenja međunarodne zajednice. Da toga nije bilo, ne bi ni bilo potrebe da se na bilo kojoj međunarodnoj instanci pregovara", naveo je Jeremić.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.