Jens, lapsus; Svi su prasnuli u smeh VIDEO

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 08:13

Jens, lapsus; Svi su prasnuli u smeh VIDEO

Jens Stoltenberg, generalni sekretar NATO, komentarišući pokušaj pobune Vagnera u Rusiji, napravio lapsus na račun Nemačke.

"Mislim da ovo što viđamo ovih dana u Rusiji pokazuje krhkost nemačkog režima. Naravno, demonstrira i kako je teško i opasno predsedniku Putinu da se oslanja na plaćenike", izgovorio je Stoltenberg.

Njega je i pre nego što se osvestio da je napravio lapsus, na pola rečenice prekinuo nemački ministar odbrane Boris Pistorijus. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Iznenađeno je upitao: "Nemački režim? Koji nemački režim?"

Nemac je brzo korigovao prvog čoveka NATO, uz komentar da je mislio na "ruski režim", te da su Nemci prilično stabilnu u ovom trenutku.

Svi prisutni na konferenciji za novinare u Viljnusu, gde se obavljaju pripreme za NATO samit, su tom prilikom prasnuli u smeh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.