Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Dec.2023, 13:27

Jedva završio srednju školu, a govori da je potrebno da vladaju najbolji: NATO opozicija – jedna politička, prazna priča (VIDEO)

BEOGRAD – Vučić je istakao da se pokušava predstaviti slika kako su oni “urbani i pametni”, čak i kada ne završe školu, dok su svi ostali “krezubi” Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući u emisiji “Prva tema” na TV Prva, između ostalog govorio je i o opoziciji. – Imali su pravo da organizuju skupove svuda, i jesu, […]
Vest Jedva završio srednju školu, a govori da je potrebno da vladaju najbolji: NATO opozicija – jedna politička, prazna priča (VIDEO) objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.