Ivanović: NATO laže, nisam švercer!

Izvor: S media, 12.Avg.2011, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: NATO laže, nisam švercer!

Nato smatra da je Milan Ivanović, jedan od lidera Srba sa severa Kosova, glavni organizator šverca, benzina i građevinskog materijala na Kosovu. Ivanović u izjavi za S media portal odbacuje optužbe.

Iako se situacija oko barikada na severu Kosova relativno smiruje, Priština nastavlja napade na Srbe i to putem medija. Poslednji na udaru našao se Milan Ivanović, predsednik Srpskog nacionalnog veća >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Severnog Kosova. Prema medijskim navodima, koji se pozivaju na poverljiv dokument Nato-a, Ivanović je glavni organizator šverca benzina, lekova i građevinskog materijala na severu Kosova. U tom dokumentu, kako se navodi, nalazi se još 400 osoba sa Kosova, uglavnom Srba za koje se smatra da se bave kriminalnim aktivnostima.



Albanski zet Biler laže!



Ivanović u izjavi za S media portal odbacuje ovakve navode i kaže da je to taktika Prištine da uspostavi kontrolu nad severom pokrajine.

- Pozivaju se na neki izveštaj albanskog zeta Erharda Bilera. To su gnusne laži! To je deo propagandno-psihološkog rata koji vodi Hašim Tači. Apsurdno je da vas oni koji su optuženi za trgovinu organima nazivaju kriminalcem! To se radi svim predstavnicima Srba sa Kosova, direktorima institucija i lekarima. Žele da nas predstave kao kriminalce i mafijaše da bi se dalje destabilizovala situacija na severu. Prema podacima UNMIK-a najmanje kriminala ima na severu. Oni žele da implementiraju naše institucije u institucije te 'NATO države Kosovo'. To rade uz pomoć međunarodnih mentora - ističe Ivanović.

Biler: Moja ljubav je Jugoslovenka!

Biler i Tači pašenozi!

Kosovo nije centar srpske budućnosti

On smatra da su poslednja dešavanja, kako navodi, „predigra“ za etničko čišćenje i optužuje Beograd da ne reaguje na takva dešavanja.

Beograd koristi albanski rečnik

- Beograd često koristi vokabular sličan prištinskom. Govore o kriminalcima i huliganima na severu, a to je generalizacija. Priština najavljuje hapšenja, ali ja sam već bio optuživan da sam terorista i Euleks je to posle istrage odbacio. Na ovakvom prostoru gde cveta kriminal i trgovina ljudima u režiji Hašima Tačija jasno je da se odgovornost prebacuje na ljude koje sa tim nemaju nikakve veze. Ja sam lekar, ne bavim se narkoticima i građevinskim materijalom. Njihove optužbe su providne - kaže Ivanović.

Ipak, ne odbacuje mogućnost da bude uhapšen.

-Sve je moguće... Videćemo i to čudo! Njihovi međunarodni mentori će sve to pokriti. Srbe satanizuju od početka - zaključuje Ivanović.

D. M.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.