Irinej: Dani NATO agresije najtragičniji u našoj istoriji

Izvor: Danas, 24.Mar.2019, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irinej: Dani NATO agresije najtragičniji u našoj istoriji

Patrijarh SPC Irinej ocenio je večeras da su dani agresije 1999. godine "najtragičniji u našoj istoriji" i da je još tragičnije što su kako je rekao, došli od "naših bivših saveznika i prijatelja". Članak Irinej: Dani NATO agresije najtragičniji u našoj istoriji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Irinej: Dani NATO agresije najtragičniji u našoj istoriji

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Mar.2019

Patrijarh SPC Irinej ocenio je večeras da su dani agresije 1999. godine "najtragičniji u našoj istoriji" i da je još tragičnije što su kako je rekao, došli od "naših bivših saveznika i prijatelja"...Obraćajući se na centralnoj državnoj manifestaciji u Nišu povodom 20 godina od početka NATO...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.