Igrajmo za šesnaest - igrajmo kod kuće

Izvor: RTS, 12.Apr.2020, 14:34

Igrajmo za šesnaest - igrajmo kod kuće

Na dan kada je planirano superfinale Memorijala RTS "Igrajmo za šesnaest" članovi Organizacionog odbora ove međunarodne sportske i humanitarne manifestacije poslali su podršku i poruku solidarnosti obolelima od koronavirusa i svim lekarskim timovima u Srbiji.
Ove godine naše takmičenje je u istrajnosti u samoizolaciji - ostanimo kod kuće da bismo sačuvali svoje i zdravlje bližnjih.

Memorijal >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Radio-televizije Srbije "Igrajmo za šesnaest" igra se već 21 godinu svakog proleća u znak sećanja na kolege ubijene u NATO bombardovanju zgrade RTS u Aberdarevoj 23. aprila 1999.
Zbog aktuelne zdravstvene situacije u svetu ovogodišnja takmičenja i protokoli posvećeni pomenutim događajima prekinuta su 15. marta, odloženi za neki bolji trenutak.
Svake godine Memorijal okupi više od 3000 ljudi iz Srbije, regiona i Evrope. Učesnici se takmiče u šest sportova: malom fudbalu, basketu "tri na tri", stonom tenisu, šahu, elektronskom fudbalu PES i kuglanju.
Mali fudbal se igra u 11 gradova u Srbiji: Šapcu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Nišu, Boru, Subotici, Novom Sadu, Požarevcu, Vrnjačkoj Banji, Gračanici i Beogradu.
U grupi simboličnog naziva "Naši" učestvuju kolege iz RT Republike Srpske, RTV Slovenije, Makedonske TV, RT Crne Gore, Distrikta Brčko, Trsta, Minhena i Dodrehta iz Holandije.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.