Igrajmo za 16

Izvor: Studio B, 02.Mar.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Igrajmo za 16"

U prostorijama RTS-a izvršeno je izvlačenje parova za 16. memorijalni turnir u malom fudbalu "Igrajmo za 16", koji se održava u znak sećanja na poginule radnike ove kuće tokom NATO bombardovanja 1999. godine.

Turnir se igra od 7.-19. aprila, a ove godine nastupiće i muška i ženska ekipa Studija B. Od prošle godine ovaj memorijal igra se širom Srbije.Skup posvećen poginulim radnicima RTS počeo je minutom ćutanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Ali, kako je rekao VD direktora RTS-a, nema minuta, dana ni decenija koji bi pokrili ovaj stravičan i apsurdan događaj, kada je prvi put u istoriji bombardovana jedna medijska kuća, a pre toga i proglašena za legitimni cilj.

Oni koji godinama istrajavaju u negovanju uspomena na naše poginule kolege na pravom su putu.

Memorijal se igra u Beogradu i još osam gradova širom Srbije. Širimo i internalizujemo priču, turniru se priključuje sve više ekipa iz dijaspore i inostranstva, kažu organizatori. Oni ističu da je turnir uspomena i na svih 3000 poginulih u NATO agresiji.

Na turniru će učestvovati i Studio B, u muškoj i ženskoj konkurenciji. Muškarci su u grupi sa RT Vojvodine, Arenom sport i Šumarskim fakultetom, a naše dame sa Komunalnom policijom, Šumarskim fakultetom i Vojnom akademijom. Pobednici svih šest kategorija biće poznati u nedelju, 19. aprila, kada se turnir završava. Pored žena i medija, igra se i u konkurenciji gradovi, prijatelji, partneri i dijaspora.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.