IZRAEL U STRAHU! Zapadna NATO vojna sila udarila ZABRANU na izvoz oružja Tel Avivu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 20:48

IZRAEL U STRAHU! Zapadna NATO vojna sila udarila ZABRANU na izvoz oružja Tel Avivu!

Već je uskraćena prodaja oklopnih vozila
U ponedeljak je kanadski parlament doneo odluku, 204 "za" prema 117 "protiv", za prekid izvoza oružja u Izrael, zahtevajući pritom trenutni prekid vatre u Gazi i oslobađanje talaca kao i nastavak "uspostave Države Palestine".
Izrael sad strahuje da će druge zemlje slediti primer Kanade, poput Nizozemske koja odgađa isporuku delova za borbeni avion F-35, prenose izraelski mediji.
Izrael ne kupuje oružje od Kanade, niti je Kanada kupovala izraelsko oružje u protekloj deceniji, što ovaj potez čini čisto simboličnim.  Međutim, od izbijanja rata, Kanada je uskratila prodaju 11 oklopnih vozila izraelskoj policiji i sprečila...
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.