Hrvati pobedili na NATO tenderu

Izvor: B92, 22.Apr.2013, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati pobedili na NATO tenderu

Zagreb -- Zagrebačka kompanija INsig2 pobedila je na tenderu NATO saveza za izradu sofisticiranog sistema bezbednosti, saopšteno je iz te kompanije.

Pobedi na tenderu prethodio je ulazak INsig2-ovog rešenja u uži izbor, kao i prezentacija u Briselu, uz pomoć hrvatske vojne misije pri Severnoatlantskom savezu, prenosi seebiz.

Povodom tog posla, direktor INsig2 Goran Oparica je naglasio da su već prilikom prezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svog rešenja u Briselu dobili brojne pohvale za kvalitet, funkcionalnost i dizajn i za ozbiljnost u pristupu projektu.

Oparica je istakao i da su na taj ugovor posebno ponosni zbog respektabilnog naručioca, ali i činjenice da se radi o proizvodu koji su u potpunosti razvili sami zahvaljujući bogatom iskustvu i stručnosti svojih zaposlenih.

On veruje da će im to otvoriti vrata i novim poslovima u međunarodnom okruženju, a podseća i da to nije prvi posao kompanije INsig2 za NATO savez, jer su i krajem 2010. pobedili na jednom NATO tenderu.

INsig2, članica IN2 grupe, osnovana je 2002. s ciljem kreiranja i realizacije rešenja iz integralne korporativne sigurnosti.

Do danas je realizovala niz projekata iz domena logičke i fizičke sigurnosti na hrvatskom i tržištu susednih država.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hrvati pobedili na NATO tenderu

Izvor: OkRadio.rs, 22.Apr.2013

Zagrebačka kompanija INsig2 pobedila je na tenderu NATO saveza za izradu sofisticiranog sistema bezbednosti, saopšteno je iz te kompanije. Pobedi na tenderu prethodio je ulazak INsig2-ovog rešenja u uži izbor, kao i prezentacija u Briselu, uz pomoć hrvatske vojne misije pri Severnoatlantskom savezu,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.