HRVATI NAPADAJU VUČIĆA I CELU SRBIJU: Sami ste krivi što vas je NATO bombardovao - opravdavaju gađanje civilnih objekata

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2022, 20:02

HRVATI NAPADAJU VUČIĆA I CELU SRBIJU: "Sami ste krivi što vas je NATO bombardovao" - "opravdavaju" gađanje civilnih objekata

Hrvatski mediji osuli su paljbu po Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću i to baš na godišnjicu NATO bombardovanja

Predsednik Srbije je tokom obraćanja na Danu sećanja na žrtve bombardovanja održao emotivni govor, u kojem je govorio o NATO bombardovanju i ratu uopšte, između ostalog i onom u Ukrajini.

Hrvati su se odmah uhvatili za to i na sve načine pokušali da unište paralelu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << između napada na SR Jugoslaviju i današnjih sukoba na istoku Evrope. Oni tvrde da je za NATO bombardovanje kriva Srbija, a da Ukrajina ničim nije zaslužila ono što joj se trenutno dešava.

Dakle, Srbi su krivi jer ih je NATO bombardovao.

Hrvatski mediji "objašnjavaju" kako je NATO navodno pokušao da zaustavi etničko čišćenje Albanaca sa Kosova i Metohije pa je zato bio prinuđen da nas bombarduje. Oni su želeli da zaustave genocid, pa su zato bacali bombe na vojne, ali i civilne objekte.

Uvredljiv tekst usmeren protiv predsednika Vučića vređa celu Srbiju, a najviše sve žrtve zločinačkog bombardovanja.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.