Građani Crne Gore se osećaju sigurnije zbog članstva u NATO VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 06.Jun.2020, 16:36

"Građani Crne Gore se osećaju sigurnije zbog članstva u NATO" VIDEO/FOTO

Savezništvo sa 29 NATO zemalja osiguralo je bezbednost Crne Gore, a građani osećaju i benefite stranih investicija, ocenio je premijer CG Duško Marković.

"Crna Gora je s druge strane pokazala da je odgovorna saveznica koja ceni benefite Alijanse, doprinosi zajedničkim ciljevima i s pravom nosi epitet pouzdane članice", saopštio je Marković povodom tri godine članstva u NATO.

Ocenio je da se u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << budućnosti računa na Crnu Goru, prenosi Radio televizija Crne Gore

.

"Stoga u četvrtu godinu članstva ulazimo kao država na koju se računa u očuvanju mira i demokratije, kao temeljnih vrednosti današnjice", navodi se u poruci Markovića.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Premijer Crne Gore: Građani se sećaju sigurno zbog savezništva s NATO

Izvor: Blic, 06.Jun.2020

Savezništvo sa 29 NATO zemalja osiguralo je bezbednost Crne Gore, a pored sigurnosti građani već osećaju benefite stranih investicija i rasta u turizmu i ekonomiji, ocenio je premijer Duško Marković.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.