Generalni sekretar NATO: Tramp je posvećen alijansi

Izvor: Beta, 27.Jan.2019, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Generalni sekretar NATO: Tramp je posvećen alijansi

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je danas da je predsednik SAD Donald Tramp posvećen tom vojnom savezu i da njegova "jasna poruka" članicama o izdvajanju novca za alijansu daje efekat.Tramp je ranije nagoveštavao da bi mogao da povuče SAD iz NATO i žalio se da članice ne izdvajaju dovoljno novca za alijansu, zbog čega veći finansijski teret pada na SAD. Stoltenberg je za Foks njuz sandej rekao da su članice NATO "čule predsednika (Trampa) jasno i glasno" i da je sada situacija drugačija.On je naveo da izmedju Severne Amerike i Evrope sada postoji veće zajedništvo nego ranije. "To je jasna poruka Rusiji i mislim da oni to vide", dodao je generalni sekretar NATO.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Generalni sekretar NATO: Tramp je posvećen alijansi

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jan.2019

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je danas da je predsednik SAD Donald Tramp posvećen tom vojnom savezu i da njegova "jasna poruka" članicama o izdvajanju novca za alijansu daje efekat...Tramp je ranije nagoveštavao da bi mogao da povuče SAD iz NATO i žalio se da članice ne izdvajaju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.