Dve sednice Predsedništva BiH 20. avgusta

Izvor: Danas, 13.Avg.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve sednice Predsedništva BiH 20. avgusta

Sednice Predsedništva BiH na kojima će se raspravljati o slanju Godišnjeg nacionalnog programa (ANP) za aktivaciju Akcionog plana za ulazak u NATO (MAP) i o mandataru za sastav novog Saveta ministara BiH zakazane su za utorak, 20. avgust, objavio je "Dnevni avaz". Članak Dve sednice Predsedništva BiH 20. avgusta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komšić: Sednica o kadidatu za predsedavajućeg Saveta ministara i aktiviranju plana za NATO 20. avgusta

Izvor: Blic, 13.Avg.2019

Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić potvrdio je Srni da će 20. avgusta, biti održana sednica na kojoj će biti raspravljano o kandidatu za predsedavajućeg Saveta ministara i Godišnjem nacionalnom programu (ANP) za aktiviranje Akcionog plana za članstvo u NATO.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.