Dok se Srbija približava Rusiji mi želimo u NATO, poručila Osmani

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Okt.2022, 18:39

Dok se Srbija približava Rusiji mi želimo u NATO, poručila Osmani

Predsjednica Kosova Vjosa Osmani zatražila je u subotu, 8. oktobra, podršku za članstvo u NATO, ističući da Kosovo traži prijem u Alijansu "dok je Srbija sve bliža Rusiji". "Srbija je bila u zajedničkim projektima sa NATO-om sve dok nije odbila članstvo. Njeno približavanje Rusiji dovoljno govori", kazala je Osmani na otvaranju seminara Parlamentarne skupštine NATO-a u Prištini. Kako je navela, Kosovo je jasno u svojoj namjeri da postane članica i da doprinese u tom...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Osmani: Dok se Srbija približava Rusiji mi tražimo članstvo u NATO

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Okt.2022

Predsednica Kosova Vjosa Osmani zatražila je danas podršku drugih zemalja za članstvo u NATO, jer kako je rekla, dok je Kosovo veoma jasno u svojim ciljevima i traži prijem u Alijansu, dotle je Srbija sve bliža Rusiji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.