Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Mar.2024, 17:40

Đilasov lažni desničar: Ovako je nakon sastanka sa strancima Miloš Francuz sprečio ujedinjenje desnice i prešao u jato NATO opozicije (FOTO)

SRBIJA – Miloš Jovanović, poznatiji kao Francuz, pokazao je svoje pravo lice kada se i formalno ujedinio sa Đilasovom koalicijom Srbija protiv nasilja i Inicijativom Proglas.  Ovaj lažni desničar, koji služi za to da deo prevarenih desničarskih glasača prevede žedne preko vode do Đilasovog jata, nastavlja kontinuirano da zajednički dejstvuje sa strankama koje vode autošovinističku […]
Vest Đilasov lažni desničar: Ovako je nakon sastanka sa strancima Miloš Francuz sprečio ujedinjenje desnice i prešao u jato NATO opozicije (FOTO) objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.