Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Mar.2024, 01:02

Danas se navršava 25 godina od početka NATO agresije na Srbiju

BEOGRAD/SRBIJA – Nelegalna NATO agresija na SR Jugoslaviju, započeta je 24. marta 1999. godine u 20.05 časova i trajala je do 10.06.1999. i potpisivanja Kumanovskog sporazuma. Mete vazdušnih udara bili su mostovi, kasarne, fabrike, škole, obdaništa, rafinerije, medijske kuće, stambene četvrti, energetska infrastruktura, pa čak i putnički vozovi.  Agresija je trajala nepekidno 78 dana i […]
Vest Danas se navršava 25 godina od početka NATO agresije na Srbiju objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priča o Peri Segedincu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Mar.2024

24. marta navršava se 288 godina kako je mučki ubijen Petar Jovanović Segedinac. U narodu ostao poznat kao Pera Segedinac. Rođen je 1655. godine u mestu Pečka, blizu Arada, u srpskoj oficirskoj porodici. Po ugledu na svoga oca, Petar će takođe biti oficir odan Austrijskom dvoru. Za čiji interes...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

"NAŠEM NARODU JE TEŠKO DA OPROSTI MILICU RAKIĆ" U Kosovskoj Mitrovici obeleženo 25 godina od početka NATO agresije (FOTO)

Izvor: Blic, 24.Mar.2024

Polaganjem venaca kod spomenika na Trgu braće Milić u Kosovskoj Mitrovici danas je obeleženo 25 godina od početka NATO agresije na tadašnju SR Jugoslaviju i odata pošta svim stradalim građanima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.