Izvor: Beta, 27.Sep.2018, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas: Generalni sekretar NATO u oktobru u Beogradu

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg učestvovaće sredinom oktobra na Beogradskom bezbednosnom forumu, preneo je list "Danas" pozivajući se na diplomatske izvore. List je u izdanju od petka preneo i da još nije potvrdjeno da li će se Stoltenberg tom prilikom sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Prethodni sastanak Vučića i Stoltenberga održan je 2017. godine u sedištu NATO u Briselu a generalni sekretar Alijanse izjavio je tom prilikom da "nema kontradikcije izmedju vojne neutralnosti i snažnog partnerstva Srbije sa NATO".
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas: Stoltenberg na Beogradskom bezbednosnom forumu

Izvor: N1 televizija, 28.Sep.2018, 07:03

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg učestvovaće sredinom oktobra na Beogradskom bezbednosnom forumu, preneo je list "Danas" pozivajući se na diplomatske izvore...List je preneo i da još nije potvrđeno da li će se Stoltenberg tom prilikom sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem...Prethodni...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.