DRAMATIČAN POTEZ Presretnuti ruski bombarderi - leteli ka ovoj NATO zemlji

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2023, 11:27

DRAMATIČAN POTEZ Presretnuti ruski bombarderi - leteli ka ovoj NATO zemlji

Danske vazdušne snage presrele su dva ruska bombardera: "Leteli su prema NATO-u"

Danske vazduhoplovne snage presrele su dva ruska bombardera koja su uočena iznad te zemlje i letela su ka oblasti koju nadgleda Holandija kao članica NATO, saopšteno je danas iz Holandskih kraljevskih vazdušnih snaga.

U saopštenju je navedeno da su holandski avioni F-16 takođe reagovali rano jutros, ali da su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ruski bombarderi presretnuti pre nego što su holandski avioni stigli do tog područja.

Portparol Holandskog kraljevskog vazduhoplovstva rekao je da se avioni presreću ako nemaju jedinstveni identifikacioni kod, nisu dali plan leta i ako nema dvosmernog razgovora, prenosi Rojters.

On je dodao da nije retkost da ruski avioni naruše vazdušni prostor neke evropske zemlje ili mu se približe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.