DA LI BI RUSIJA SPREČILA NATO AGRESIJU? Evo šta je o tome rekao Putin

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 19:30

DA LI BI RUSIJA SPREČILA NATO AGRESIJU? Evo šta je o tome rekao Putin

Ruski lider odgovorio na izjavu predsednika Vučića
Ruski predsednik Vladimir Putin smatra da je sada teško govoriti o tome da li bi on uspeo da spreči bombardovanje Jugoslavije.
- Razumete u čemu je stvar, u tome da je u Jugoslaviji ipak bila druga situacija. Tamo je zemlja bila u stanju teškog unutrašnjeg sukoba. Zbog toga je sada teško govoriti o tome. I čini mi se da to nema velikog smisla. Aleksandar je iskusan političar, mislim da će se složiti sa mnom, to je već prošlo. U svakom slučaju, da smo imali jedinstvenog saveznika, naravno da bismo gradili s njim odnose, kako bi to bilo u interesu naše zemlje, i u interesu našeg saveznika. Da smo imali neke obaveze u odnosima, naravno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.