Češka: Ukrajina ne može u NATO i EU sa teritorijalnim problemima

Izvor: Vostok.rs, 31.Avg.2014, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Češka: Ukrajina ne može u NATO i EU sa teritorijalnim problemima

31.08.2014. -

Pitanja ulaska Ukrajine u NATO i EU neće moći da budu rešena sve dok na istoku Ukrajine traje oružani konflikt, izjavio je češki premijer Bohuslav Sobotka, po povratku u Prag sa samita EU u Briselu. Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << rečima češkog premijera dok ne bude realizovan mirovni plan predsednika Petra Porošenka, Eropa nije u stanju da rešava tako komplikovana pitanja kao što je ulazak Ukrajine u EU ili u NATO.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: AP/MTI, Tibor Illyes    
Pogledaj vesti o: NATO skup

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Češka: Ukrajina nije spremna za EU niti NATO

Izvor: Blic, 01.Sep.2014, 01:53

Ukrajina nije spremna da postane članica Evropske unije niti NATO, izjavio je u nedelju češki premijer Bohuslav Sobotka..."Ukrajina nije spremna za članstvo u EU ni u NATO-u, a obe te organizacije bi trebalo da zvaničnom Kijevu pružaju samo realističnu nadu", rekao je Sobotka u izjavi za češke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.