CELO VREME SU RADILI ZAJEDNO, GLUMILI DOBROG I LOŠEG POLICAJCA Vučić o pridruživanju Prištine Parlamentarnoj skupštini NATO: Oni vole datume!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 21:01

"CELO VREME SU RADILI ZAJEDNO, GLUMILI DOBROG I LOŠEG POLICAJCA" Vučić o pridruživanju Prištine Parlamentarnoj skupštini NATO: Oni vole datume!

Predsednik poručio da ćemo uvek braniti svoju slobodu
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da činjenica da je tzv. Kosovo danas postalo pridruženi član Parlamentarne skupštine NATO-a pokazuje da su Priština i Zapad sve vreme radili kao uigran tim i da su samo glumili dobrog i lošeg policajca.
- To vam govori da su sve vreme radili zajedno. Koliko god da smo mali i koliko god da nismo pametni, koliko su oni pametni, ipak idioti nismo - rekao je predsednik komentarišući odluku upravnog odbora Parlamentarne skupštine NATO-a u Estoniji da podigne status Kosova na nivo pridruženog člana skupštine.
...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.