Izvor: 011vodič.com, 04.Nov.2019, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brodovi NATO-a napustili Odesu

Protivminska grupa NATO brodova, koju čine četiri razarača, napustila je luku Odesu, navodi portal „Duma“.

Jedan od brodova iz grupe, rumunski „Ros Lupu Dinesku“ je ipak morao da se vrati u Odesu. Razlog za to je pogoršanje zdravstvenog stanja jednog od mornara.
Komandir broda je doneo odluku da se odvoji od grupe kako bi obolelom članu posade mogli da pruže pomoć. Sada se mornar nalazi u odeskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << okružnoj bolnici i njegov život nije ugrožen.
Grupa brodova Severnoatlantske alijanse stigla je u Odesu 29. oktobra. Osim rumunskog razarača, u njenom sastavu se nalaze i španski ESPS „Sela“, bugarski BGS „Škval“ i italijanski ITS „Numana“.

The post Brodovi NATO-a napustili Odesu appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.