Bridlav: Teroristi svakodnevno ulaze u Evropu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2016, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bridlav: Teroristi svakodnevno ulaze u Evropu

Vrhovni komandant snaga NATO za Evropu Filip Bridlav upozorio je danas da teroristi, kriminalci i strani borci svakodnevno ulaze u Evropu zajedno sa izbeglicama.

Bridlav je u američkom Kongresu rekao da je kretanje tih opasnih elemenata "zamaskirano" prilivom izbeglica, prenosi AP.

Prema njegovim rečima, ekstremistička grupa Islamska država "širi se poput kancera" unutar te "mešavine izbeglica", a koristi puteve gde nailazi na najmanji otpor, preteći evropskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zemljama i Sjedinjenim Američkim Državama terorističkim napadima.

Bridlav je članovima Vojnog komiteta Senata rekao da tokove izbeglica treba pomno pratiti.

Glavnokomandujući snaga Severoatlantske alijanse u Evropi je kazao i da su akcije Rusije u Siriji "znatno pogoršale problem", te da Rusija i sirijski predsednik Bašar al-Asad "koriste migracije kao oružje za slamanje evropske odlučnosti".
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Teroristi svakodnevno ulaze u Evropu uz izbeglice

Izvor: Akter, 01.Mar.2016

Vrhovni komandant snaga NATO za Evropu Filip Bridlav upozorio je danas da teroristi, kriminalci i strani borci svakodnevno ulaze u Evropu zajedno sa izbeglicama..Bridlav je u američkom Kongresu rekao da je kretanje tih opasnih elemenata "zamaskirano" prilivom izbeglica, prenosi AP...Prema njegovim rečima,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.