Izvor: 011vodič.com, 19.Nov.2019, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH na korak do rešenja političke krize: Tegeltija mandatar i budući predsedavajući Saveta ministara

Nakon više od godinu dana od izbora, BiH je na korak do rešenja političke krize, pošto se Predsedništvo BiH na današnjoj Posebnoj sednici saglasilo da Zoran Tegeltija, iz SNSD-a, bude mandatar i budući predsedavajući Saveta ministara BiH.

Sarajevski portal „Kliks“ je objavio da je dogovoreno da BiH u sedište NATO-a pošalje program reformi, a to će uraditi Stalna misija.
Informaciju o izboru Tegeltije >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je potvrdio portparol SNSD-a Radovan Kovačević.
„Predsedništvo BiH je upravo imenovalo Zorana Tegeltiju iz SNSD-a za kandidata za predsedavajućeg Saveta ministara BiH“, napisao je Kovačević na svom Tviter nalogu.
Tegeltija je nakon imenovanja izjavio da je za odluku saznao iz medija.
„Ništa još ne znam, čitam na portalima kao i vi. Ako se ova vest potvrdi, sutra ćemo razgovarati o programu i svemu ostalom“, rekao je Tegeltija banjalučkim „Nezavisnim novinama“.

The post BiH na korak do rešenja političke krize: Tegeltija mandatar i budući predsedavajući Saveta ministara appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kovačević: Usvojen Program reformi BiH a ne ANP

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Nov.2019

BANJALUKA - Program reformi BiH, koji je usvojen na današnjoj vanrednoj sjednici Predsjedništva BiH, predstavlja prvi dokument od 2005. godine koji je usvojen na zvaničnom nivou a da ne teži niti prejudicira da BiH postane članice NATO saveza, što se može smatrati velikim uspjehom Republike Srpske,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.