Bavićemo se NATO članicama koje ne ispunjavaju obaveze

Izvor: B92, 17.Maj.2018, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bavićemo se NATO članicama koje ne ispunjavaju obaveze"

Vašington -- Američki predsednik Donald Tramp nastavio je na insistira na tome da članice NATO daju svoj pun doprinos organizaciji.

On je Nemačku a izdvojio kao zemlju koja, kako je rekao, ne čini dovoljno.

Na sastanku kabineta, kojem je prisustvovao generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg, Tramp je upozorio da će se pozabaviti zemljama koje ne ispunjavaju svoje obaveze prema NATO, preneo je Rojters.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Nemačka ne čini dovoljno, bavićemo se takvim NATO članicama

Izvor: Vesti-online.com, 17.Maj.2018

Američki predsednik Donald Tramp i dalje insistira da članice NATO-a daju svoj pun doprinos organizaciji, a Nemačku je izdvojio kao zemlju koja, kako je rekao, ne čini dovoljno...Na sastanku kabineta, kojem je prisustvovao generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg, Tramp je upozorio da će se pozabaviti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.