B. Stefanović: Gašić ambasador pri NATO-u ?

Izvor: Press, 01.Feb.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B. Stefanović: Gašić ambasador pri NATO-u ?

Lider Levice Srbije Borislav Stefanović rekao je danas, pozivajući se na "insajderske" informacije, da bi smenjeni ministar odbrane Bratislav Gašić mogao da bude ambasador Srbije pri NATO ili će biti imenovan na neku drugu "ozbiljnu funkciju".
        "To su dakle lažne smene i lažna sklanjanja, a suštinski unapređivanje", rekao je  Stefanović novinarima u parlamentu.
Rekavši >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je pitanje časti i odgovornosti prema interesu građana Srbije da svi poslanici opozicije glasaju protiv Gašića, Stefanović je tome dodao i ličnu notu. 
"Presrećan što ću videti da jedno značajno pero iz Vučićeve perjanice odlazi u političku istoriju, makar I privremeno, na svoj rođendan", rekao je Stefanović. 
On je ponovio da je ministar odbrane Bratislav Gašić trebalo da bude smenjen mnogo ranije i zbog ozbiljnijih propusta, pre svega u vezi helikopterske nesreće i zbog loše situacije u Vojsci i u namenskoj industriji.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Stefanović: Gašić ide u NATO

Izvor: Večernje novosti, 01.Feb.2016

LIDER Levice Srbije Borislav Stefanović rekao je u ponedeljak, pozivajući se na "insajderske" informacije, da bi smenjeni ministar odbrane Bratislav Gašić mogao da bude ambasador Srbije pri NATO ili da će biti imenovan na neku drugu "ozbiljnu funkciju". - To su dakle lažne smene i lažna sklanjanja,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.