Ambasador Srbije pri NATO opozvan, čeka se imenovanje novog

Izvor: Večernje novosti, 08.Nov.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasador Srbije pri NATO opozvan, čeka se imenovanje novog

Miomir Udovički opozvan je sa dužnosti izvanrednog i opunomoćenog ambasadora i šefa Misije Srbije pri NATO u Briselu Miomir Udovički opozvan je sa dužnosti izvanrednog i opunomoćenog ambasadora i šefa Misije Srbije pri NATO u Briselu, objavljeno je u Službenom glasniku Srbije.U Ministarstvu spoljnih poslova za Tanjug kažu da je reč o redovnoj proceduri, ali i da novi ambasador još nije imenovan.Udovički je opozvan Ukazom predsednika Srbije Aleksandra Vučića od 4. novembra, a taj Ukaz stupa na snagu od danas.PROČITAJTE JOŠ: Miomir Udovički šef Misije Srbije pri NATONa mesto ambasadora pri NATO, Udovički je došao septembra 2014. godine.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opozvan ambasador Srbije pri NATO

Izvor: Blic, 08.Nov.2019

Miomir Udovički opozvan je sa dužnosti izvanrednog i opunomoćenog ambasadora i šefa Misije Srbije pri NATO u Briselu, objavljeno je u Službenom glasniku Srbije.

Nastavak na Blic...

Dačić demantovao smenjivanje ambasadora, istekao im mandat

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Nov.2019

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je danas demantovao pisanje medija da je opozvan ambasador Srbije u NATO Miomir Udovički...Dačić je u Beogradu izjavio da je ukazom opozvano nekoliko ambasadora kojima je istekao mandat, i da se ne radi o smenjivanju. Objasnio je da je ukaz forma u redovnoj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.