AMERIKANCI BOBIJA PITALI O NATO BOMBARDOVANJU: Odgovor Marjanovića će se dugo prepričavati (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 11:14

AMERIKANCI BOBIJA PITALI O NATO BOMBARDOVANJU: Odgovor Marjanovića će se dugo prepričavati (VIDEO)

Sve je lepo kazao.

Srpski košarkaš Boban Marjanović, centar Dalas Maveriksa, igra šestu sezonu u NBA ligi na svemu i brzo je postao jedan od omiljenih igrača. On je u specijalnoj emisiji koju je priredio ESPN, najveći sportski medij sveta, opisao sebe kao "velikog druželjubivog džina".

Pričao je  o odrastanju u Srbiji.

- Dolazim iz malog grada u kom živi 3.000 ljudi. Imamo planinu koja se zove Rtanj i to je mesto koje vam daje dobru energiju. Svi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imaju loše dane, a oni se rešavaju pozitivnom energijom i osmehom - kazao je Boban.

Logično jeda je postavljeno pitanje o ratu u Jugoslaviji  i NATO bombardovanju Srbije. Bobi je dao sjajan odgovor o kojem će se dugo pričati.

Atalanta želi prvi trofej posle skoro 60 godina, Juventus se nada da će koliko-toliko spasiti sezonu. Finale Kupa Italije igra se večeras od 21.00, a kvota na Atalantu je 2,65, na Juventus 2,70, dok iks „plaća“ 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta - Juventus.

- Svi smo spavali u istoj sobi. Želeli smo da budemo zajedno, u slučaju da se nešto dogodi da budemo na okupu. Nadam se da nikada u životu tako nešto neću doživeti - istakao je centar Dalasa.

Pričao je i igrama u Crvenoj zvezdi kada je redovno dominirao u Evroligi.

- Oborio sam neke rekorde, kao recimo najviše skokova, najviše dabl-dablova… Igrao sam sjajno - rekao je Bobi.

Objasnio je i kako se osećao kada je dobio poziv od Grega Popoviča da postane deo San Antonio Sparsa.

- Pomislio sam – vau. To mi je životni san. Želite da budete deo najbolje košarkaške lige na svetu - rekao je Bobi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.