ALBANIJA JE ĐAVOLSKA ZEMLJA! Iran ih označio kao neprijatelje, a sada stigao odgovor iz Tirane!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALBANIJA JE ĐAVOLSKA ZEMLJA! Iran ih označio kao neprijatelje, a sada stigao odgovor iz Tirane!

Meta tvrdi da su ljudska prava za Albaniju svetost

Albanija nije đavolska, već demokratska zemlja, poručio je albanski predsednik Ilir Meta iranskom vrhovnom vođi, ajatolahu Aliju Hamneiju, koji je Albaniju proglasio za neprijatelja, navodeći da je to "đavolska zemlja koja podržava njihove protivnike".

On je dodao da je Albanija, u poslednje dve decenije, čvrsto posvećena podršci SAD i zemljama NATO u borbi protiv međunarodnog terorizma i svega što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na bilo koji način ugrožava stabilnost i mir u svetu.

Mata je ocenio kao "provokaciju sa opasnim posledicama za stabilnost u regionu" iranski raketni napad na dve americke vojne baze u Iraku.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.