AKO IZBIJE RAT RUSIJE I NATO... Medvedev uputio zastrašujuću pretnju Varšavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 16:25

"AKO IZBIJE RAT RUSIJE I NATO..." Medvedev uputio zastrašujuću pretnju Varšavi

Medvedev je to napisao na engleskom, a takođe je dodao i prevod na poljski jezik.

Poljska, kao predstraža NATO u Evropi, definitivno će prestati da postoji ako izbije rat između Rusije i NATO, izjavio je danas zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

--- Polish text below ---

Some dumbhead called Mateusz Morawiecki said that Ukraine had the right to hit Russia, and that he had no worries about NATO’s >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << war against Russia, because the latter would soon lose it. I don’t know who’s going to win, or lose such a war, but…

— Dmitry Medvedev (@MedvedevRussiaE) April 14, 2023

On je komentarisao opasku poljskog premijera Mateuša Moravjeckog da nije previše zabrinut da bi ukrajinski napadi na rusku teritoriju mogli da izazovu direktan sukob između Rusije i NATO.

- Ne znam ko će pobediti ili izgubiti ovaj rat, ali s obzirom na ulogu Poljske kao predstraže NATO u Evropi, zemlja će najverovatnije prestati da postoji, zajedno sa svojim glupim premijerom - napisao je Medvedev na Tviteru, preneo je TASS.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.