Perišić sleteo u Beograd

Izvor: B92, 01.Mar.2013, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perišić sleteo u Beograd

Beograd -- Bivši načelnik Generalštaba Vojske Jugoslavije oko 13 časova Vladinim avionom sleteo je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla".

Uskoro se očekuje njegovo obraćanje medijima.

Bivši načelnik Generalštaba Vojske Jugoslavije Momčilo Perišić, koga je Haški tribunal u četvrtak oslobodio optužbi za ratne zločine stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je vladinima avionom u 12.50 sati na beogradski aerodrom " Nikola Tesla", javljaju beogradski mediji.

Žalbeno veće Haškog suda naložilo je da Perišić, koji je prethodno bio osuđen na 27 godina zatvora za ratne zločine u BiH i Hrvatskoj, odmah bude pušten na slobodu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Perišić stigao u Beograd

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Mar.2013

Bivši načelnik Generalštaba Vojske Jugoslavije oko 13 sati Vladinim avionom sletio je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla".  Bivši načelnik Generalštaba Vojske Jugoslavije Momčilo Perišić, koga je Haški tribunal u četvrtak oslobodio optužbi za ratne zločine stigao je vladinima avionom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Perišić na slobodi: dobra vest, ali ne uliva preivše nade

Izvor: Vostok.rs, 02.Mar.2013, 12:35

02.03.2013. -..Međunarodni tribunal za bivšu Jugoslaviju je oslobdio bivšeg načelnika generalštaba Jugoslovenske armije Momčila Perišića. 2011. godine on je bio osuđen na 27 godina za navodne ratne zločine u Bosni i Hercrgovini i u Hrvatskoj u periodu od 1993-1995. godine. Njemu su pripisali...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.