SOKOJ: „Jaki regioni, jaka Srbija“ najemitovanija pesma u Srbiji tokom aprila

Izvor: Njuz.net, 03.Maj.2012, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SOKOJ: „Jaki regioni, jaka Srbija“ najemitovanija pesma u Srbiji tokom aprila

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeDinkiću nije poznato kako je ta pesma dospela na sam vrh liste emitovanih pesama

BEOGRAD, 3. maj 2012, (Njuz) - Najemitovanija pesma tokom aprila, prema izveštaju SOKOJ-a, bila je 'Jaki regioni, jaka Srbija', pesma koju je komponovao Mlađan Dinkić, za potrebe predizborne kampanje URS-a, saznaje Njuz.
Bivši minisar ekonomije Mlađan Dinkić trebalo bi da dobije nekoliko desetina >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << hiljada evra od SOKOJ-a, jer je ova numera više emitovana od svih evrovizijskih predstavnika Srbije zajedno, i to u periodu od poslednjih 6 godina.
- Ne bih voleo da dođe do zabune. Najslušanija i najemitovanija pesma nije uvek isto. Naš izveštaj ne pravi top liste, nego se zasniva na broju emitovanja svih emitera tokom jednog meseca, ali u ovom slučaju, znak jednakosti se može staviti - rekao je za Njuz Saša Karabatić, direktor SOKOJ-a.
Prema njegovim rečima, 'Jaki regioni, jaka Srbija' se može u svakom trenutku čuti na nekoj radio ili TV stanici, neretko i istovremeno na nekoliko mesta, pa ne čudi podatak kako je ubedljivo na prvom mestu emitovanja ispred hitova Jelene Karleuše ili Seke Aleksić.
U pres službi Mlađana Dinkića, rekli su nam da doskorašnji ministar ne zna za ovaj podatak, ali mu je drago kako su emiteri prepoznali kvalitet kompozicije čiji je potpisnik.
- On će svakako taj podatak proveriti u SOKOJ-u, ali ne može da veruje da je oborio sve rekorde - kratko su nam rekli iz pres službe.
Uroš Bogdanović
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.