Mlađan Dinkić i Verica Kalanović sutra u Vranju

Izvor: juGmedia, 15.Dec.2013, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlađan Dinkić i Verica Kalanović sutra u Vranju

VRANJE – Predsednik i potpredsednica Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić i Verica Kalanović sa saradnicima, boraviće u ponedeljak 16. decembra u Vranju, najavljeno je iz gradskog odbora ove stranke. Oni će najpre razgovarati sa rukovodstvom i članovima URS u Vranju, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << a zatim će u 19.00 sati, u velikoj sali Skupštine grada prisustvovati svečanoj dodeli članskih karata. Nakon svečanosti, planirana je poseta vinariji Aleksić.

Kako se predpostavlja jedan od ključnih razloga posete Vranju odluka jednog dela koalicije (SPS, PUPS, JS, SDP) da URS izbace iz vlasti.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.