Dinkić - prvi kupac novog Fijata 500L

Izvor: Blic, 21.Sep.2012, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić - prvi kupac novog Fijata 500L

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić danas je, dan pre početka zvanične prodaje novog modela Fijat 500L, u skladu sa datim obećanjem, potpisao kupoprodajni ugovor i postao vlasnik ovog automobila.

Dinkić je naveo da je Fijat 500L kupio na bankarski kredit sa rokom otplate od pet godina.

"Pre nekoliko godina, mnogi u Srbiji nisu verovali da će projekat koji sam pokrenuo sa Fijatom zaista uspeti i da će se u proizvodnim halama u Kragujevcu jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dana proizvoditi automobili vrhunske svetske klase", dodao je ministar.

On je podsetio da je tada javno obećao da će biti prvi kupac novog modela automobila, jer je od samog starta duboko verovao u uspeh ove velike industrijske investicije koja je od ogromnog značaja za ukupni privredni razvoj Srbije.

Dinkić je izjavio da će Fijatom 500L njegova supruga i on zameniti Pežo 206 star 12 godina koji su do sada vozili, napomenuvši da će u skladu sa zakonom, ovu imovinsku promenu prijaviti i nadležnoj agenciji.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić,   Fiat,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinkić kupio FIAT 500L na kredit

Izvor: B92, 21.Sep.2012

Beograd -- Ministar finansija Mlađan Dinkić je, dan pre početka zvanične prodaje novog modela Fijat 500L, potpisao kupoprodajni ugovor i postao vlasnik ovog automobila...Dinkić je u izjavi dostavljenoj Tanjugu naveo da je Fijat 500L kupio na bankarski kredit sa rokom otplate od pet godina..."Pre...

Nastavak na B92...

Dinkić kao Đelić: Prvi kupio novog fiću

Izvor: Kurir, 21.Sep.2012

Ministar privrede i finansija fijat 500L kupio je na kredit sa rokom otplate od pet godina..BEOGRAD - Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić danas je, dan pre početka zvanične prodaje novog modela Fijat 500L, u skladu sa datim obećanjem, potpisao kupoprodajni ugovor i postao vlasnik ovog automobila...Dinkić...

Nastavak na Kurir...

Dinkić na kredit kupio prvi fijat 500L proizveden u Srbiji

Izvor: Blic, 21.Sep.2012

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić saopštio je da je na na kredit kupio automobil "fijat 500L" i tako postao prvi vlasnik tog vozila proizvedenog u Srbiji. ..Dinkić je u saopštenju dostavljenom medijima naveo da je dan pre početka zvanične prodaje novog Fijatovog modela automobila u svetu,...

Nastavak na Blic...

Dinkić na kredit kupio prvi fijat 500L proizveden u Srbiji

Izvor: Politika, 21.Sep.2012

BEOGRAD – Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić saopštio je da je na na kredit kupio automobil „fijat 500L” i tako postao prvi vlasnik tog vozila proizvedenog u Srbiji...Dinkić je u saopštenju dostavljenom medijima naveo da je dan pre početka zvanične prodaje novog Fijatovog modela...

Nastavak na Politika...

Dinkić prvi kupac novog “fijata 500L”

Izvor: Capital.ba, 21.Sep.2012

BEOGRAD, Ministar finansija i privrede Srbije Mlađan Dinkić prvi je kupac novog modela automobila “fijat 500L” koji će se proizvoditi u Kragujevcu, a čija prodaja počinje sutra na domaćem i ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.