Evropski kredit, pola milijarde evra

Izvor: RTS, 14.Jun.2013, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropski kredit, pola milijarde evra

Evropska investiciona banka Srbiji će odobriti kredit od pola milijarde evra za razvoj malih i srednjih preduzeća, izjavila je guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković.

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković, koja učestvuje na Samitu u Bečićima, izjavila je da će Evropska investiciona banka odobriti Srbiji kredit od pola milijarde evra za razvoj malih i srednjih preduzeća.

Tabakovićeva se na skupu sa govornice obratila svom kolegi, ministru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << finansija Mlađanu Dinkiću i rekla da je stigla vest da će Evropska investiciona banka odobriti kredit od 500 miliona evra za mala i srednja preduzeća.

"To znači da se Srbiji veruje i da je Srbija povoljno mesto za ulaganje", naglasila je Tabakovićeva.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pola milijade evra za mala i srednja preduzeća

Izvor: Studio B, 15.Jun.2013, 15:04

Guverner Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković izjavila je da će Evropska investiciona banka (EIB) odobriti Srbiji kredit od pola milijarde evra za razvoj malih i srednjih preduzeća. .. ..Ona je, na Samitu ministara finansija i guvernera regiona u Bečićima, kazala da je bankarski sistem...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.