Dinkić započeo sastanak sa članovim Fiskalnog saveta

Izvor: Blic, 20.Jun.2013, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić započeo sastanak sa članovim Fiskalnog saveta

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić započeo je danas sastanak sa članovima Fiskalnog saveta o Programu mera za reformu javnog sektora.

Sastanku u Ministarstvu finansija prisustvuju članovci Fiskalnog saveta Pavle Petrović, Nikola Altiparmakov i Vladimir Vučković, a iz Ministarstva finansija i državni skeretar Aleksandar Ljubić i pomoćnici ministra, Jelena Rančić i Nenad Mijailović.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Petrović: Fiskalni savet pozdravlja reformu javnog sektora

Izvor: Blic, 20.Jun.2013

Fiskalni savet pozdravlja vladin program mera za reformu javnog sektora, izjavio je danas Tanjugu predsednik Fiskalnog saveta Pavle Petrović napominjući da, ipak, nedostaje reforma penzionog sistema i da je to značajan nedostatak. ..Petrović je kazao da je ministar finansija i privrede Mladjan Dinkić...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.