Dinkić sledeće sedmice u Moskvi o milijardi za budžet

Izvor: Studio B, 02.Jan.2013, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić sledeće sedmice u Moskvi o milijardi za budžet

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić sastaće se sledeće sedmice u Moskvi sa ruskim kolegom Antonom Suluanovom kako bi dogovorili uslove pod kojima će biti realizovan kredit od dodatnih milijardu dolara za srpski budžet.

U intervjuu Tanjugu, Dinkić je ocenio da za ekonomske nevolje ne postoji jednoznačno rešenje, i istakao da je plan da se do kraja stabilizuju javne finansije, i >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da se onda ta stabilnost prebaci na privredu.

"Tako da će ono što smo računali kao budžetsku podršku biti ostvareno", rekao je ministar Dinkić, ne krijući zadvoljstvo pozivom koji mu je Suluanov uputio na inicijativu predsednika Rusije Vladimira Putina.

Ministar takodje, planira ulaganje više novca u poljoprivredu, pre svega u izgradnju sistema za navodnjavanje i odvodnjavanje.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinkić o novoj milijardi kredita...

Izvor: B92, 02.Jan.2013

Beograd -- Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić sledeće sedmice dogovara uslove pod kojima će biti realizovan kredit od dodatnih milijardu dolara za srpski budžet...Dinkić će se naime sastati u Moskvi sa svojim ruskim kolegom Antonom Suluanovom, na njegov poziv..."Tako da će ono što smo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.