Dinkić počasni predsednik Radničkog

Izvor: B92, 19.Apr.2011, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić počasni predsednik Radničkog

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić od utorka je zvanično počasni predsednik kragujevačkog košarkarškog kluba Radnički.

Dinkićevo imenovanje na tu funkciju saopštili su rukovodstvo tog kluba i gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović, na konferenciji za novinare.

Naglašavajući da neće učestvovati u operativnom radu kluba, Dinkić je izjavio da će pomoći koliko god može >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tom klubu zato što su u Prvoj ligi trenutno samo tri kluba koja su van Beograda, a među kojima nije Radnički, ali i zato što je, kako je rekao, „Kragujevac simbol njegove ukupne karijere".

Moramo da imamo zemlju u kojoj će svi mladi, u bilo kom gradu da žive, imati motiv da se bave sportom, a boriću se i da Kragujevčani imaju prvoligaša", rekao je Dinkić.

Dinkić je objasnio da će se njegova pomoć sastojati u tome da razgovara sa kompanijama, bankama i privrednicima kako bi Radnički imao stabilan budžet.

„Već sam razgovarao sa nadležnima u 'Fijat automobilima Srbija', kao i sa jednom bankom", rekao je Dinkić i dodao da iako navija za Partizan ubuduće će navijati za Radnički kada igra i protiv crno-belih.

Dinkić i gradonačelnik Stevanović su od rukovodstva kluba dobili po jedan dres sa brojem 10 na kojima su ispisana njihova prezimena.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.