Utorak, 19.04.2011.

14:03

Dinkić počasni predsednik Radničkog

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić od utorka je zvanično počasni predsednik kragujevačkog košarkarškog kluba Radnički.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

Dinkićevo imenovanje na tu funkciju saopštili su rukovodstvo tog kluba i gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović, na konferenciji za novinare.

Naglašavajući da neće učestvovati u operativnom radu kluba, Dinkić je izjavio da će pomoći koliko god može tom klubu zato što su u Prvoj ligi trenutno samo tri kluba koja su van Beograda, a među kojima nije Radnički, ali i zato što je, kako je rekao, „Kragujevac simbol njegove ukupne karijere“.

Moramo da imamo zemlju u kojoj će svi mladi, u bilo kom gradu da žive, imati motiv da se bave sportom, a boriću se i da Kragujevčani imaju prvoligaša“, rekao je Dinkić.

Dinkić je objasnio da će se njegova pomoć sastojati u tome da razgovara sa kompanijama, bankama i privrednicima kako bi Radnički imao stabilan budžet.

„Već sam razgovarao sa nadležnima u 'Fijat automobilima Srbija', kao i sa jednom bankom“, rekao je Dinkić i dodao da iako navija za Partizan ubuduće će navijati za Radnički kada igra i protiv crno-belih.

Dinkić i gradonačelnik Stevanović su od rukovodstva kluba dobili po jedan dres sa brojem 10 na kojima su ispisana njihova prezimena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

21 h

Podeli: