Dinkić organizuje žurku u Prokuplju

Izvor: juGmedia, 23.Feb.2014, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić organizuje žurku u Prokuplju

PROKUPLJE – Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije (URS), Mlađan Dinkić sutra će u Kuršumliji i Prokuplju razgovarati sa građanima, a uveče će se pojaviti na žurci sa vip gostima.

On će od 15, 30 časova prisustvovati tribini u sali SO Kuršumlije, zatim će se obratiti Prokupčanima uživo preko televizije Most Net sa početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u 17,30 časova.

U diskoteci “Castello” od 19,30 časova, koju organizuje URS, očekuje se visike zvanice iz Topličkog kraja. Pored Dinkića i Verice Kalanović, na žurku dolazi i Boško Ničić, lider URS iz Zaječara.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

PK: Dinkić pravi žurku

Izvor: OkRadio.rs, 24.Feb.2014, 11:23

Predsednik URS-a, Mlađan Dinkić najavio je posete Kuršumliji i Prokuplju posle čega će se pojaviti na žurci sa vip gostima. On će od 15:30 prisustvovati tribini Skupštini Kuršumlije, a sat kasnije će se obratiti Prokupčanima uživo preko televizije Most Net.   U lokalnoj diskoteci URS...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.